neděle 5. dubna 2009

Sex na pracovišti? Ale jistě!


Sex na pracovišti?

V jedné nejmenované ZOO se ošetřovatelky bavily tím, že ukazovaly gorilímu samci svá ňadra, což primáta vedlo k nervozitě, jíž se ke škodolibému veselí dam snažil zbavit onanií. Na pracovištích ovšem číhají i obvyklejší erotické zážitky a ač odborníci i personalisté radí opak, vy byste se jich bát neměli.


Nejprve trocha faktů: erotické vztahy napříč pohlavími i firemní hierarchií bují ve větších společnostech, jejich frekvence stoupá se vzdělaností zaměstnanců (ano, častěji se souloží na stole než na ponku) a celkově se ke zkušenosti se sexem na pracovišti či při výkonu práce nebo aspoň během firemní akce doznává 60% Čechů. Máme štěstí, že jsme tak liberální země, protože třeba ve většině amerických firem jsou intimnosti v pracovní době důvodem k výpovědi. U nás jsou naprosto beztrestné, s výjimkou určitého typu vztahů ve školství. To, že je netrestá zákon ovšem neznamená, že jsou bez rizika.

Psychologové je důrazně nedoporučují, stále se opakují varování, že rozvrátí vlastní soukromé vztahy, následně kolektiv a ve finále položí bezmála celou firmu. Jejich aktéři se budou stydět, kolegové se jim budou posmívat, ztratí autoritu, respekt, vlastní klid. Prostě vyspat se s kolegou, šéfovou, účetním nebo novou recepční je podle moudrých hlav první krok na cestě k vlastní zkáze.

Pokračování

Dejte vědět také ostatním:
Přidat.eu záložku

Žádné komentáře:

Okomentovat

Novinky ze světa žen

Cestování

Domov

Gurmán

Móda

Nákupy

Sex a Vztahy

Společnost

Zdraví a Krása