neděle 3. května 2009

Ideální milenka aneb koho muži ve skutečnosti chtějí

Je těžké vědět, po čem touží ženy, ale snazší odhalit, jaká jsou sexuální přání mužů. Co od ženy v posteli očekávají?

V ideálním mileneckém vztahu se hlavní aktéři optají na to, co se protějšku líbí. Ne však pro každého je to snadný úkol. Vyslovit se nebo ukázat, považují někteří za ostudné, nebo snad zbytečné?! Přitom jakmile dojde k překonání zábran, sex se stává uspokojivější. Takže to minimálně stojí za zkoušku. Ale abychom více porozuměli mužským pocitům a přáním, pohlédneme skutečnosti zpříma do očí. Co že se to mužům v posteli líbí? Co chtějí, aby ženy věděly?

Pozitivní přístup a nadšení

Nesmělost a ostýchavost. Jistě, mohou být roztomilé, ale muži touží po pozitivním přístupu žen k sexu, přejí si, aby k němu přistupovaly s elánem a nadšením a nesledovaly při mazlení jedním okem seriál v televizi.

Chlípná slova

Proč by se u sexu mělo jenom mlčet? Mnoho mužů považuje za vzrušující, když jim jejich partnerka do ucha pošeptá přisprostlé slovo nebo větu, jak ráda by ho tam měla, co má dělat s jejím klínem apod. Při novém vztahu však opatrně, abyste se hned na začátku neuvedla jako dlaždič. Nejdříve vypozorujte, jestli si takový slovník můžete dovolit, aby nebyl zaskočen. Dejte tomu čas.

Kreativita

Misionář, na koníčka. Misionář, na koníčka. A tak pořád dokola? Ne, ne. I malá změna je vítaná a dokáže styk vylepšit. Pokud jste ochotná vyzkoušet i něco dosud nepoznaného a nového, milenec bude nadšen! Prostě když se chlap nudí, vymýšlí blbosti, tak je třeba ho něčím držet ve střehu.

Smysl pro humor

Není nutné rozmazávat situace, které se nejeví jako šťastné... Nedosáhnutí orgasmu? Předčasná ejakulace? Stane se! Vzít situaci s úsměvem a nebrat sex tak vážně, je určitě lepší, než dát šanci stresu a vyčítání. Kdo by neměl rád ženu (a samozřejmě i muže), jenž má nadhled nad věcí?

Pokračování

Dejte vědět také ostatním:
Přidat.eu záložku

Žádné komentáře:

Okomentovat

Novinky ze světa žen

Cestování

Domov

Gurmán

Móda

Nákupy

Sex a Vztahy

Společnost

Zdraví a Krása